Welkom, leuk dat je er bent!

Hoi, welkom op Glutenvrij en FODMAP, hét online platform voor jouw dieet. Ik ben Xaviera, 28 jaar oud en woon in Rotterdam. Hier woon ik samen met mijn vriend en onze drie lieve katjes. Ik geniet enorm erg van festivals en ben er dan ook geregeld op één te vinden. Mijn ultieme guilty pleasure? Toch zeker wel reality tv programma’s – van Temptation tot aan The Bachelorette – mij heb je.

In 2017 kreeg ik de diagnose coeliakie en in 2018 werd er PDS gediagnostiseerd. Sinds deze diagnoses ga ik door het leven als ervaringsdeskundige en weet ik (bijna) alles over het glutenvrije en het FODMAP dieet.

Waarom Glutenvrij en FODMAP?

Dit platform is ontstaan uit een enorm grote behoefte die ik zelf had. En dan heb ik het over de behoefte in de vorm van informatie. Vooral tijdens de eliminatiefase van het FODMAP dieet vond ik het ontzettend lastig om informatie te vinden die voor zowel het FODMAP als het glutenvrije dieet gold. Vanuit deze behoefte en mijn passie voor schrijven ben ik dit platform begonnen. Omdat ik jou als beginner, ervaringsdeskundige of vriend(in) van wil laten zien dat het dieet niet lastig is. Ik wil je laten zien dat ook mét een dieet het leven, eten en leuke dingen doen nog net zo leuk is als zonder het dieet. Want glutenvrij uit eten gaan, dat moet voor jou net zo leuk zijn als voor de ander. Of tips die helpen bij een opgeblazen buik, zodat je daar snel weer vanaf bent. Met mijn tips wil ik het je een stuk makkelijker maken – je hoeft het glutenvrije wiel namelijk niet opnieuw uit te vinden. Maar ik wil je inspireren met het dieet en je leren dat het leven nog steeds net zo leuk is!

Op dit platform wil ik graag het taboe rondom een dieet doorbreken. Ik wil openhartig over alles kunnen praten. De leuke kanten, maar ook zeker de minder leuke kanten. Omdat ik hoop dat je kracht en steun haalt uit het verhaal van een ander. Dat je je realiseert dat je niet de enige bent. En dat het gevoel dat je hebt, er echt wel mag zijn.

Daar wil ik alle tips en tricks die ik ooit heb gemist, of waar ik juist ontzettend veel aan heb gehad, supergraag met jullie delen.

Ik vind het ontzettend leuk dat je er bent.

Liefs, Xaviera

Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief!

Zo blijf je altijd op hoogte van de laatste blogartikelen.

Bedrijfsgegevens

KVK: 73016551
BTW nummer: NL002275500B86
E-mail: info@glutenvrijenfodmap.nl