Affiliate disclaimer

Op Glutenvrij en FODMAP wordt er gebruik gemaakt van affiliate marketing. Deze vorm van marketing vind je terug in de gehele website. In het kader van open, eerlijk en direct lees je hier wat dit precies inhoudt en hoe het platform hieraan verdient.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners belonen voor de gegenereerde verkopen of leads die de affiliate heeft aangeleverd. Dat houdt dus in dat een partner geld verdient wanneer via hun platform (in de vorm van bijvoorbeeld een blog, social media kanaal of nieuwsbrief) een product van de adverterende partij.

Hoe ziet dit op de website eruit?

Een affiliate link is een link die verwijst naar een product op een andere website (zoals deze link naar lactase pilletjes). Als je op deze link klikt, dan kom je op de website van de verkopende adverteerder.

Daarnaast vind je een affiliate link terug in de vorm van een mooi opgemaakte banner (zoals onderstaande).

GezondheidGezondheidNaast de opgemaakte banners, vind je de affiliate linkjes ook terug in de vorm van een opgemaakte banner van het product zelf. Voorbeeld van deze product banner is de rijstkoker die je hieronder ziet.

Hoe werkt het precies?

Als jij vanuit dit platform via een affiliate link het product koopt, ontvang ik een kleine vergoeding. Jij betaalt niets extra en merkt er dus helemaal niets van. Er worden geen hogere prijzen aan jou doorberekend als klant. Jij betaalt gewoon de normale prijs van het product. Het enige (grote) verschil is dat jij mij ondersteunt bij het krijgen van inkomsten. Deze inkomsten gaan regelrecht weer terug in het onderhouden en ontwikkelen van deze website.

Welke producten worden promoot?

Ik geloof in 100% transparantie en eerlijkheid. Daarom zou ik nooit een product promoten die ik niet gebruik, of waarvan ik eigenlijk vind dat het geen fijn product is. Mijn doel van dit platform is om iedereen te informeren en inspireren die het low-FODMAP en/of glutenvrije dieet volgt. En naast eten, zijn er ook een hoop producten die mijn leven met beide diëten een stuk makkelijker hebben gemaakt. Deze producten neem ik mee in mijn artikelen, om jullie over deze producten te informeren.