Compleet low-FODMAP weekmenu

Beginnen aan het FODMAP dieet kan best overwhelming aanvoelen. Er zijn zoveel verschillende lijsten, en ook nog eens allerlei fases met regels waar je je aan moet houden. Het is dan ook niet zo heel gek dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Toch ligt het succes van het volgen van het FODMAP dieet in je eigen handen. Door je te houden aan de voorschriften in de volgorde zoals ze zijn bedoeld, doorloop jij probleemloos door alle fases heen en weet je aan het eind van de rit precies waar je klachten van krijgt. Toch kan die stap aan het begin als een enorm grote voelen. De eerste stap richting het begin is dit complete low-FODMAP weekmenu!

Een goede voorbereiding en goed eten zorgen ervoor dat jij je op je best voelt!

Met dit FODMAP weekmenu neem je jezelf de last uit handen. Een volledig week ingevuld met recepten die passen binnen de eliminatiefase, en alles behalve saai zijn. Ook jij mag genieten van het eten, net zoals iedereen. Alle recepten in het boek zijn makkelijk, vereisen geen uren in de keuken én zijn met ingrediënten die we allemaal kennen.

Ja, ik wil dit e-book!

Het FODMAP dieet bestaat uit drie fases: (1) de eliminatiefase, (2) de herintroductiefase en (3) jouw way of life. Dit e-book is bedoeld voor iedereen in de eliminatiefase en herintroductiefase. In deze twee fases is het belangrijk dat je zo low-FODMAP mogelijk eet. In dit e-book vind je een weekschema en een bijbehorende boodschappenlijst. Er is ook een leeg overzicht voor je weekschema en boodschappenlijst. Mocht je graag andere recepten of een andere volgorde willen eten, dan kan dat natuurlijk altijd. Alle recepten in het e-book zijn gebaseerd op de groene lijst en de oranje lijst. Dat betekent dat alle producten en ingrediënten geheel verantwoord zijn binnen het FODMAP dieet.

fodmap weekmenu

Ja, ik wil dit e-book!